Als gevolg van de COVID-19 pandemie, heeft ValbeveiligingKopen meerdere vragen gehad over het gebruik van verschillende ontsmettingsmiddelen, chemicaliën, detergenten, reinigingsmiddelen oplosmiddelen als potentiële methode en toepassing voor het reinigen van Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s).

Bij steeds meer bedrijven en individuen is het bewustzijn voor goed reinigen, mede door de Covid-19 pandemie. ValbeveiligingKopen adviseert om ook nu de richtlijnen van de fabrikant op te volgen.  

Voor alle soorten PBM’s beveelt ValbeveiligingKopen reiniging met milde zeep en warm water aan volgens de voorschriften van de fabrikant in de gebruikershandleiding van de PBM’s.

Indien borstels, schrob pads of dergelijke worden toegepast voor de reiniging, oefen dan niet teveel druk uit op de banden en padding om beschadiging te voorkomen. Na elke reiniging beveelt ValbeveiligingKopen een grondige inspectie aan. 

Indien en zolang nodig, blijft ValbeveiligingKopen informatie verstrekken aan onze klanten over de juiste producten en methoden voor het veilig reinigen van PBM’s. Mochten er nog vragen zijn, neem gerust contact met ons op.


Terug naar blog